ProizvodiUslugeGalerije

Alpro Šardi

Prozori i vrata za graditeljstvo sutrašnjice

Kad budete stajali pred odabirom vašeg prozorskog sustava, nemojte misliti da su svi prozori jednaki. Svaka receptura materijala od kojeg je izrađen prozor je drugačija, a molekularne modifikacije i dizajn profila utječu na otpornost, izolacijske vrijednosti, estetski doživljaj i trajnost prozora.

Prozori i vrata se ubrajaju u građevne elemente pred koje se postavljaju najveći zahtjevi. Oni pročelju daju život i podižu materijalnu vrijednost Vašeg doma. To su također elementi koji imaju najviše mogućnosti oblikovanja.

Alpro Šardi Vam nudi sve što je potrebno za Vaše neusporedive individualne prozore: svaki zamislivi oblik i podjela prozora. Iznimno široka paleta boja i dekora s površinskom teksturom. Prečke, integrirane na različite načine - kao konstrukcijska podjela, postavljene na površinu ili smještene unutra, između slojeva izolacijskog ostakljenja. Dopadljive ručke. Od standardnih ostakljenja preko specijalnih stakala do reflektirajućih ili neprozirnih, reljefnih ostakljenih površina, npr. za kupaonice i kućna vrata gdje su pogledi nepoželjni.

Vrhunski materijali nisu dovoljni

Izbor pravog proizvođača i izvođača radova podjednako je važan kao i komponente koje se ugrađuju. Tvrtka Alpro Šardi osnovana je među prvima u Hrvatskoj u ovoj domeni poslovanja, a iskustvo, znanje i predanost naših stručnjaka, rad na najsuvremenijim strojevima uz informatičku podršku svim fazama pripreme i proizvodnje, stalno usavršavanje i praćenje najnovijih tehnoloških dostignuća, te dugogodišnja suradnja s vodećim evropskim proizvođačem PVC profila KÖMMERLING i renomiranim imenima u području proizvodnje alu-sistema su garancija da ćete u svako momentu dobiti pravu protuvrijednost za uloženi novac. Alpro Šardi je Vaš pouzdan partner u svim fazama; od savjetovanja, planiranja i osmišljavanja proizvoda, preko proizvodnje i ugradnje, do sveobuhvatne podrške poslije obavljenog posla. O tome Vam mogu posvjedočiti sada već tisuće zadovoljnih kupaca.

Slike