ProizvodiUslugeGalerije

Alpro Šardi - više od prozora

Štednja energije i zdrav životni prostor

PVC je danas uvjerljivo najuspješniji materijal za izradu građevinske stolarije, sa stalnim rastom tržišnog udjela. U stambenim objektima taj udio na europskom tržištu prelazi 60 %, dok je čak 7 od 10 prozora ugrađenih pri adaptacijama starijih objekata izrađeno od PVC materijala.

Alpro Šardi PVC prozori i vrata izrađeni su od profila vodećeg europskog proizvođača KÖMMERLING. Svaka vaša individualna zamisao može biti ispunjena zahvaljujući širokom izboru varijanti unutar naših sustava 76 i 88, kao i cijelom paletom dodatnih profila.

Jedinstven dio naše ponude su patentirani i višestruko nagrađivani fuzijski sustavi - AluClip, AluClip Pro, AddOn i drugi - koji u sebi objedinjuje najbolja svojstva dva materijala - aluminija i PVC-a, stvarajući na taj način proizvod koji omogućuje izradu elemenata do sada nezamislivih dimenzija i neponovljive estetike.

Svi PVC profili našeg partnera, tvrtke KÖMMERLING proizvedeni su jedinstvenom i zaštićenom greenline tehnologijom koja zadovoljava najviše europske ekološke standarde i svrstava kupce naših proizvoda u europsku ekološku elitu.