ProizvodiUslugeGalerije

Alu sistemi

Sigurnost i elegancija

Visoka stabilnost, besprijekoran dizajn i dugovječnost Alpro Šardi aluminijske stolarije su karakteristike koje trajno povećavaju vrijednost svake nekretnine. Naše proizvode odlikuju vrhunska obrada, visoka toplinska i zvučna izolacija, otpornost na UV-zračenja i vremenske uvjete te lakoća održavanja.

Prozori i vrata izrađuju se od različitih serija profila s prekinutim termičkim mostom (tople serije) odnosno bez njega (hladne serije) uz mogućnost odabira između više načina otvaranja: zaokretno, otklopno, klizno odnosno kombinirano. Aluminij može biti eloksiran ili plastificiran u širokoj paleti boja, čime zadovoljavamo sve, pa i najzahtjevnije arhitektonske zamisli s obzirom na oblik i boju.

Iste oblikovne i tehnološke karakteristike imaju i naše grilje i škure (kapci), koje će dodatno pridonijeti individualnosti vašeg doma, ali i znatno povećati sigurnost.

Za vrhunska arhitektonska rješenja poslovnih objekata izrađujemo i fasade iz aluminijske konstrukcije pomoću kojih je staklenim površinama moguće zatvoriti velike otvore, pa čak i cijele strane objekta. Fasade mogu biti kontinuirane, strukturalne ili polustrukturalne, ovisno o željama kupca i arhitekta. Staklo i aluminij zauzimaju vrlo značajno mjesto u suvremenoj arhitekturi budući da je njihovom kombinacijom, uz visoku čvrstoću i stabilnost, moguće realizirati najzahtjevnije ideje i svakom objektu dati jedan individualan estetski oblik.

Slike