ProizvodiUslugeGalerije

Energetska obnova

Vrijeme je za akciju

Od kako je početkom 2014. godine Vlada RH donijela Program energetske obnove obiteljskih kuća, a nešto kasnije i Program energetske obnove višestambenih zgrada, dva programa koja su i fizičkim osobama omogućila neposredno korištenje bespovratnih poticaja u iznosima od čak 40 – 80 % vrijednosti izvedenih radova, početak godine je uvijek razdoblje iznimne aktivnosti u ovoj oblasti, najbolje vrijeme za planiranje i apliciranje za dodjelu subvencija.

Tvrtka Alpro Šardi je od samog početka uključena u energetsku obnovu obiteljskih kuća i višestambenih zgrada, tako da je tijekom vremena stekla bogato iskustvo i može vam pružiti cjelovitu podršku u obnovi vašeg doma, od savjetovanja pri projektiranju i pomoći u apliciranju za dodjelu bespovratnih sredstava, do realizacije, odnosno zamjene vanjske stolarije. Osim toga, činjenica da Alpro Šardi velik dio svoje produkcije plasira na zahtjevno EU tržište jamči vam vrhunsku izvedbu, kako u izradi, tako i u montaži po najnovijim EU standardima.

Sustavi prozora i vrata Alpro Šardi izrađeni od profila jednog od globalnih lidera u branši, njemačke tvrtke Kömmerling, zadovoljavaju najstrože zahtjeve niskoenergetske, a u odgovarajućoj izvedbi i pasivne gradnje. Tu bismo posebno istakli sustav Alpro Šardi Kömmerling 76, pri čijem se osmišljavanju u velikoj mjeri vodilo računa upravo o sve dominantnijem tržištu adaptacija i obnove postojećih objekata, kao i sustav kliznih stijena PremiDoor, kod kojeg su spojeni suvremeni trendovi u arhitekturi koji stavljaju naglasak na velike ostakljene površine sa zahtjevima vrhunske energetske učinkovitosti.

(više na portalu varazdinski.hr >)

Slike