ProizvodiUslugeGalerije

Najbolje ocjene za PremiDoor 88

Da PremiDoor 88 podizno/klizna vrata iz Kömmerlinga nisu samo sinonim za izniman dizajn i jednostavnost rukovanja, već nude i vrhunska izolacijska i mehanička svojstva, pokazale su i izvanredne ispitne vrijednosti. S ugradbenom visinom elementa 2,93 m i širinom 5,06 m, ovaj sustav je na ispitivanju u IFT Rosenheim ostvario vrijednosti "E 750" za vodonepropusnost, što znači da voda ne može prodrijeti čak i pod tlakom od 750 Pa.

U testu otpornosti na udare vjetra element postiže klasu B2, a propusnost zraka odgovara klasi 4.

Rezultati su posebno dojmljivi u svjetlu činjenice da je ispitni element prethodno transportiran preko 500 km od mjesta proizvodnje do ispitnog laboratorija.

PremiDoor 88 je sustav podizno/kliznih vrata s visokim stupnjem toplinske izolacije, dubine ugradnje 88 mm. Uf vrijednost profila od 1.2-1.3 W/(m2K ) jamči odličnu energetsku učinkovitost - s odgovarajućim ostakljenjem moguće je dobiti vrijednost UD od 0,8 W/(m2K), što zadovoljava uvjete za pasivne kuće. Mogući su elementi visine 2,9 m sa širinom do 6,5 m, a postoji nekoliko shema otvaranja. Zvučna izolacija je također izvanredna, dostiže vrijednosti do Rw = 45 dB.

PremiDoor 88 se može naručiti u gotovo neograničenom izboru boja, od klasične bijele, preko laminata u boji i/ili dekoru drveta s odgovarajućom površinskom teksturom, do sustava aluminijskih obloga. Štoviše, profine je u svoj program isporuke uključio prethodno montirani prag za još veću učinkovitost proizvodnje.

Potražnja za našim podizno/kliznim vratima stalno je u porastu. Kao odgovor na zahtjeve tržišta, profine stalno širi asortiman ponude za PremiDoor 88, pružajući tako svojim kupcima dodatnu konkurentnu prednost u ovom premium segmentu.

Slike